Зустрічай Устричний червень від Анчоусної! 

Великий вибір устриць за дуже апетитною ціною та особливе устричне меню. Устриць та ігристого усім!

У нашому новому устричному меню ти знайдеш:

  • Спагеті зі шпинатом, устричним соусом та м’ясом устриць

Тушкуємо спагеті зі шпинатом, цибулею, часником та перцем чилі в устричному соусі. Подаємо з відвареним м’ясом устриці та поливаємо соусом з молодої зеленої цибулі.

  • Суккоташ зі смаженими устрицями під соусом з петрушки 

Суккоташ (страва американської кухні із вареної кукурудзи та квасолі) подаємо зі смаженою устрицею та поливаємо соусом із петрушки.

  • Устричний суп

У вершковий крем-суп з овочами (картоплею, морквою та цибулею) додаємо м’ясо устриці та подаємо з грінками.

  • Устриці з мусом із авокадо та томатною сальсою

Устриці підрізаємо, зверху викладаємо гукомоле, томатну сальсу та кінзу.

  • Запечена устриця Рокфеллер

Устрицю запікаємо з сиром пармезан та сирно-вершковим соусом.

  • Устриця, запечена під соусом Термідор

Устрицю запікаємо з соусом Термідор та сиром пармезан.

А також свіжі устриці на будь-який смак:

  • Ірландська дикунка №2

Дика молода устриця. М‘ясо має злегка жирну структуру і яскраво виражений солений смак.

Ця устриця є зразком світової якості і володіє особливим ніжним солодкуватим смаком.

  • Фін де Клер №3

Устриця злегка жирна, в міру солона і в міру солодка. Ідеальна для першого знайомства з молюском.

Устриця має щільну структуру і злегка солонуватий післясмак. Вирощується в Чорному морі з молодих мушель французького Фін-де-Клера

Смак – солодкуватий, з легкою горіховою ноткою. Як стверджують поціновувачі, має «кавуновий» післясмак

Меню

До зустрічі на вул. Корнякта 1

0 (67) 737 88 98

успішно додано до кошика

замовити
Ваш кошик

Ваш кошик пустий!

Сума замовлення: 0грн
повернутись до замовлення