Ми готуємо святкові страви до новорічних та різдвяних свят і хочемо, щоб ви витрачали час на покупку подарунків, а не проводили його за плитою. Робіть попереднє замовлення за номерами телефону +380 67-737-88-98, +380 97-224-05-05 і ми приготуємо для вас улюблені страви до святкового столу.

Як замовити

Телефонуйте:

067-737-88-98

097-224-05-05

Приймаємо замовлення мінімум за два дні до запланованого святкування по 100% передоплаті (готівкою або на карту). Ви можете замовити доставку або скористатися самовивозом з Корнякта, 1. Знижки на святкове меню не розповсюджуються.

Наші страви 

Закуски та салати 

  • Оселедець Матіас під шубою 

Оселедець Матіас філеруємо і нарізаємо кубиками. Цибулю ріпчасту ріжемо кубиками і маринуємо. Відварюємо картоплю, моркву та буряк до готовності і натираємо на дрібній терці. Салат збираємо шарами, які перемазуємо майонезом. Прикрашаємо зеленою цибулею.

  • Шуба «Царська» з лососем слабої солі та крем-сиром

Лосось гравлакс, відварену картоплю, моркву, буряк, мариновану червону цибулю викладаємо шарами і заправляємо майонезом. При подачі змащуємо сиром Філадельфія зі збитими вершками та посипаємо зеленою цибулею.

  • Олів’є з лососем слабої солі

Картоплю і моркву відварюємо до готовності. Лосось філеруємо і засолюємо. Рибу, відварені овочі та курячі яйця, свіжий та солоний огірок нарізаємо дрібними кубиками. Перемішуємо з соусом на основі майонезу і свіжого зеленого горошку та прикрашаємо зеленою цибулею.

  • Олів’є з креветками

Відварені картоплю, моркву, курячі яйця нарізаємо дрібним кубиком, додаємо нарізані свіжий/солоний огірок та обсмажені тигрові креветки. Перемішуємо з соусом на основі майонезу і свіжого зеленого горошку та прикрашаємо зеленою цибулею.

  • Мімоза класична
  • Відварені картоплю, моркву і яєчний білок натираємо на дрібній терці, а філе копченого лосося нарізаємо дрібними кубиками. Печериці обсмажуємо до готовності. Частину ріпчастої цибулі обсмажуємо, а іншу частину маринуємо. Збираємо салат шарами, які перемазуємо майонезом. Зверху посипаємо крихтою яєчного жовтка і зеленою цибулею.
  • Мімоза з печінкою тріски 

Викладаємо шарами відварену картоплю, моркву і яйця, печінку тріски в копченому соусі, мариновану червону цибулю і заправляємо майонезом. При подачі посипаємо січеним яєчним жовтком і зеленою цибулею.

  • Форшмак по-одеськи 

Дрібно нарізаний оселедець Матіас з додаванням вершкового масла і тертого зеленого яблука.

  • Форшмак грибний

Основою є обсмажені з цибулею печериці, які додаємо до дрібно нарізаного філе оселедця та плавленого сиру.

  • Намазка з печінки тріски

Намазка з печінки тріски в поєднанні з плавленим сиром, лимонним фрешем, спеціями та вершковим маслом.

  • Намазка лососева з крем-сиром

Намазка на основі сиру Філадельфія у поєднанні з лососем гравлакс та кропу.

Фарширована риба

  • Судак 

Судак очищаємо від луски та відділяємо шкіру. Готуємо фарш з філе судака та курячого філе. Додаємо цибулю, моркву, замочений у молоці батон, вершки, спеції. Шкіру начиняє фаршем та запікаємо.

  • Щука 

Щуку очищаємо від луски та відділяємо шкіру. Готуємо фарш з філе щуки та курячого філе. Додаємо цибулю, моркву, замочений у молоці батон, вершки, спеції. Шкіру начиняє фаршем та запікаємо.

 

Риба власного посолу, домашнього копчення і запікання 

  • Філе норвезького лосося слабої солі 
  • Філе оселедця Матіас слабої солі 
  • Оселедець норвезький гігантський слабої солі
  • Оселедець дунайський слабої солі
  • Філе дунайського оселедця слабої солі
  • Філе норвезького оселедця в лаймово-базиліковому маринаді
  • Філе оселедця Матіас в гірчичному маринаді 
  • Макрель у часниковому маринаді з червоним перцем
  • Лосось/морська форель гарячого копчення 1 кг
  • Макрель гарячого копчення 1 кг 

 

 

Ікра 

  • Форелі 

Ікра форелі досить дрібна, всього 2-3 мм в діаметрі. Ікринки форелі мають яскраво-оранжевий колір, досить щільну та пружну оболонку та приємний смак.

  • Горбуші

Популяція горбуші найбільша серед усіх представників сімейства лососевих. Її смакові якості вважаються універсальними і подобаються всім без винятку. Червона ікра горбуші досить велика (5 мм в діаметрі), має світло-помаранчевий колір і ніжну оболонку.

  • Кети 

З давніх-давен ікру кети називали царською, бо її зовнішній вигляд ідеальний – яскраво-бурштиновий колір, ікринки ідеальної кулястої форми, значні розміри (6 мм в діаметрі). Смак червоної ікри кети вважається найбільш ніжним.

  • Чавичі 

Найбільша з усіх видів червоної ікри (діаметр 6-7 мм). Ікра королівського лосося (саме так називають чавичі) дуже ніжна на смак і оболонка у ікринок не така щільна як у кети.

Устриці

  • Біла перлина №2

Країна – Франція.

Розмір – 2, середня.

Смак – солодкуватий, м’який, відчуваються молочні ноти. Цю устрицю рік вирощують на мілководді, потім 1-2 роки – в більш глибокій воді з сильними течіями. Середній вік: 2-3 роки.

  • Чорна перлина №2

Країна – Франція.

Розмір – 2, середня.

Смак – солодкуватий, саме тільце устриці досить щільне. Відсутність яскраво вираженого солоного присмаку досягається завдяки витримці устриці в м’яких водах річки Белон.

  • Жилардо №2

Країна – Франція.

Розмір – 2, середня.

Смак – солодкуватий, з легкою горіховою ноткою. Як стверджують поціновувачі тонкого смаку, має «кавуновий» післясмак. Устриця Жилардо – це виведений сорт, який не змінює смакових якостей протягом року. Це ще не м’ясиста устриця, але при цьому жирна і не особливо солона. Проходить афінаж у неглибоких садках до півроку. Середній вік: 2-3 роки.

  • Фін де Клер №0

Країна – Франція.

Розмір – 0, велика.

Смак – устриця злегка жирна, нейтральна за смаковими якостями, тобто в міру солона і в міру солодка. Ідеальна для знайомства з молюском.

  • Голландський принц №0

Країна – Нідерланди.

Розмір – 0, велика.

Смак – м’ясиста, жирна, дика устриця. М’ясо молюска підвищеної жирності, має солонувато-йодистий смак.

  • Канкаль №1

Країна – Франція.

Розмір – 1, велика.

Смак – ця устриця є зразком світової якості і володіє особливим ніжним, більш солодкуватим, ніж солоним смаком. Також, як і Фін де Клер ідеально підходить для знайомства з молюском.

  • Святий Патрик №2

Країна – Ірландія.

Розмір – 2, середня.

Смак – біле м’ясо з рівним солодким смаком. Святий Патрік – сімейство ірландських Спесіаль (устриці з високим м’ясним індексом), мають одну з найкрасивіших в світі раковин – білу з фіолетовими прожилками.

  • Ірландська дикунка №3

Країна – Ірландія.

Розмір – 3, мала.

Смак –  м’ясо молюска має злегка жирну структуру і яскраво виражений солоний смак. Дика молода устриця.

  • Фін де Клер №1

Країна – Франція.

Розмір – 1, велика.

Смак – устриця злегка жирна, нейтральна за смаковими якостями, тобто в міру солона і в міру солодка. Ідеальна для знайомства з молюском.

  • Чорноморка №3

Країна – Україна.

Розмір – 3, маленька.

Смак – м’ясо молюска має щільну структуру і злегка солонуватий післясмак. Устриця вирощена в Чорному морі з молодих мушель французького Фін-де-Клера.

  • Фін де Клер №3

Країна – Франція.

Розмір – 3, маленька.

Смак – устриця злегка жирна, нейтральна за смаковими якостями, тобто в міру солона і в міру солодка. Ідеальна для знайомства з молюском.

 

успішно додано до кошика

замовити
Ваш кошик

Ваш кошик пустий!

Сума замовлення: 0грн
повернутись до замовлення