Ми готуємо святкові страви до новорічних та різдвяних свят і хочемо, щоб ви витрачали час на покупку подарунків, а не проводили його за плитою. Робіть попереднє замовлення за номерами телефону +380 67-737-88-98, +380 97-224-05-05 і ми приготуємо для вас улюблені страви до святкового столу.

Як замовити
Телефонуйте:
Приймаємо замовлення мінімум за два дні до запланованого святкування по 100% передоплаті (готівкою або на карту). Ви можете замовити доставку або скористатися самовивозом з Корнякта, 1. Знижки на святкове меню не розповсюджуються.
Наші страви
Закуски та салати
- Оселедець Матіас під шубою
Оселедець Матіас філеруємо і нарізаємо кубиками. Цибулю ріпчасту ріжемо кубиками і маринуємо. Відварюємо картоплю, моркву та буряк до готовності і натираємо на дрібній терці. Салат збираємо шарами, які перемазуємо майонезом. Прикрашаємо зеленою цибулею.
- Шуба «Царська» з лососем слабої солі та крем-сиром
Лосось гравлакс, відварену картоплю, моркву, буряк, мариновану червону цибулю викладаємо шарами і заправляємо майонезом. При подачі змащуємо сиром Філадельфія зі збитими вершками та посипаємо зеленою цибулею.
- Олів’є з лососем слабої солі
Картоплю і моркву відварюємо до готовності. Лосось філеруємо і засолюємо. Рибу, відварені овочі та курячі яйця, свіжий та солоний огірок нарізаємо дрібними кубиками. Перемішуємо з соусом на основі майонезу і свіжого зеленого горошку та прикрашаємо зеленою цибулею.
- Олів’є з креветками
Відварені картоплю, моркву, курячі яйця нарізаємо дрібним кубиком, додаємо нарізані свіжий/солоний огірок та обсмажені тигрові креветки. Перемішуємо з соусом на основі майонезу і свіжого зеленого горошку та прикрашаємо зеленою цибулею.
- Мімоза класична
- Відварені картоплю, моркву і яєчний білок натираємо на дрібній терці, а філе копченого лосося нарізаємо дрібними кубиками. Печериці обсмажуємо до готовності. Частину ріпчастої цибулі обсмажуємо, а іншу частину маринуємо. Збираємо салат шарами, які перемазуємо майонезом. Зверху посипаємо крихтою яєчного жовтка і зеленою цибулею.
- Мімоза з печінкою тріски
Викладаємо шарами відварену картоплю, моркву і яйця, печінку тріски в копченому соусі, мариновану червону цибулю і заправляємо майонезом. При подачі посипаємо січеним яєчним жовтком і зеленою цибулею.
- Форшмак по-одеськи
Дрібно нарізаний оселедець Матіас з додаванням вершкового масла і тертого зеленого яблука.
- Форшмак грибний
Основою є обсмажені з цибулею печериці, які додаємо до дрібно нарізаного філе оселедця та плавленого сиру.
- Намазка з печінки тріски
Намазка з печінки тріски в поєднанні з плавленим сиром, лимонним фрешем, спеціями та вершковим маслом.
- Намазка лососева з крем-сиром
Намазка на основі сиру Філадельфія у поєднанні з лососем гравлакс та кропу.
Фарширована риба
- Судак
Судак очищаємо від луски та відділяємо шкіру. Готуємо фарш з філе судака та курячого філе. Додаємо цибулю, моркву, замочений у молоці батон, вершки, спеції. Шкіру начиняє фаршем та запікаємо.
- Щука
Щуку очищаємо від луски та відділяємо шкіру. Готуємо фарш з філе щуки та курячого філе. Додаємо цибулю, моркву, замочений у молоці батон, вершки, спеції. Шкіру начиняє фаршем та запікаємо.
Риба власного посолу, домашнього копчення і запікання
- Філе норвезького лосося слабої солі
- Філе оселедця Матіас слабої солі
- Оселедець норвезький гігантський слабої солі
- Оселедець дунайський слабої солі
- Філе дунайського оселедця слабої солі
- Філе норвезького оселедця в лаймово-базиліковому маринаді
- Філе оселедця Матіас в гірчичному маринаді
- Макрель у часниковому маринаді з червоним перцем
- Лосось/морська форель гарячого копчення 1 кг
- Макрель гарячого копчення 1 кг
Ікра
- Форелі
Ікра форелі досить дрібна, всього 2-3 мм в діаметрі. Ікринки форелі мають яскраво-оранжевий колір, досить щільну та пружну оболонку та приємний смак.
- Горбуші
Популяція горбуші найбільша серед усіх представників сімейства лососевих. Її смакові якості вважаються універсальними і подобаються всім без винятку. Червона ікра горбуші досить велика (5 мм в діаметрі), має світло-помаранчевий колір і ніжну оболонку.
- Кети
З давніх-давен ікру кети називали царською, бо її зовнішній вигляд ідеальний – яскраво-бурштиновий колір, ікринки ідеальної кулястої форми, значні розміри (6 мм в діаметрі). Смак червоної ікри кети вважається найбільш ніжним.
- Чавичі
Найбільша з усіх видів червоної ікри (діаметр 6-7 мм). Ікра королівського лосося (саме так називають чавичі) дуже ніжна на смак і оболонка у ікринок не така щільна як у кети.
Устриці
- Біла перлина №2
Країна – Франція.
Розмір – 2, середня.
Смак – солодкуватий, м’який, відчуваються молочні ноти. Цю устрицю рік вирощують на мілководді, потім 1-2 роки – в більш глибокій воді з сильними течіями. Середній вік: 2-3 роки.
- Чорна перлина №2
Країна – Франція.
Розмір – 2, середня.
Смак – солодкуватий, саме тільце устриці досить щільне. Відсутність яскраво вираженого солоного присмаку досягається завдяки витримці устриці в м’яких водах річки Белон.
- Жилардо №2
Країна – Франція.
Розмір – 2, середня.
Смак – солодкуватий, з легкою горіховою ноткою. Як стверджують поціновувачі тонкого смаку, має «кавуновий» післясмак. Устриця Жилардо – це виведений сорт, який не змінює смакових якостей протягом року. Це ще не м’ясиста устриця, але при цьому жирна і не особливо солона. Проходить афінаж у неглибоких садках до півроку. Середній вік: 2-3 роки.
- Фін де Клер №0
Країна – Франція.
Розмір – 0, велика.
Смак – устриця злегка жирна, нейтральна за смаковими якостями, тобто в міру солона і в міру солодка. Ідеальна для знайомства з молюском.
- Голландський принц №0
Країна – Нідерланди.
Розмір – 0, велика.
Смак – м’ясиста, жирна, дика устриця. М’ясо молюска підвищеної жирності, має солонувато-йодистий смак.
- Канкаль №1
Країна – Франція.
Розмір – 1, велика.
Смак – ця устриця є зразком світової якості і володіє особливим ніжним, більш солодкуватим, ніж солоним смаком. Також, як і Фін де Клер ідеально підходить для знайомства з молюском.
- Святий Патрик №2
Країна – Ірландія.
Розмір – 2, середня.
Смак – біле м’ясо з рівним солодким смаком. Святий Патрік – сімейство ірландських Спесіаль (устриці з високим м’ясним індексом), мають одну з найкрасивіших в світі раковин – білу з фіолетовими прожилками.
- Ірландська дикунка №3
Країна – Ірландія.
Розмір – 3, мала.
Смак – м’ясо молюска має злегка жирну структуру і яскраво виражений солоний смак. Дика молода устриця.
- Фін де Клер №1
Країна – Франція.
Розмір – 1, велика.
Смак – устриця злегка жирна, нейтральна за смаковими якостями, тобто в міру солона і в міру солодка. Ідеальна для знайомства з молюском.
- Чорноморка №3
Країна – Україна.
Розмір – 3, маленька.
Смак – м’ясо молюска має щільну структуру і злегка солонуватий післясмак. Устриця вирощена в Чорному морі з молодих мушель французького Фін-де-Клера.
- Фін де Клер №3
Країна – Франція.
Розмір – 3, маленька.
Смак – устриця злегка жирна, нейтральна за смаковими якостями, тобто в міру солона і в міру солодка. Ідеальна для знайомства з молюском.

успішно додано до кошика