Ми готуємо святкові страви до новорічних та різдвяних свят і хочемо, щоб ви витрачали час на покупку подарунків, а не проводили його за плитою. Робіть попереднє замовлення, і ми приготуємо для вас улюблені страви до святкового столу.

Як замовити

Телефонуйте:

067-737-88-98

097-224-05-05

Або заповнюйте форму замовлення:

https://forms.gle/cFKuSu2k2QRPVvmg6

Приймаємо замовлення мінімум за два дні до запланованого святкування по 100% передоплаті (готівкою або на карту). Ви можете замовити доставку або скористатися 20% знижкою на самовивіз з Корнякта, 1. Знижка не діє на устриці, ікру, охолоджені рибу та морепродукти, рибу власного посолу та копчення.

 

Наші страви

Закуски та салати

  • Оселедець Матіас під шубою

Оселедець Матіас філеруємо і нарізаємо кубиками. Цибулю ріпчасту ріжемо кубиками і маринуємо. Відварюємо картоплю, моркву та буряк до готовності і натираємо на дрібній терці. Салат збираємо шарами, які перемащуємо майонезом.

  • Олів’є з лососем слабої солі

Картоплю і моркву відварюємо до готовності. Лосось філеруємо і засолюємо. Рибу, відварені овочі та курячі яйця, свіжий та солоний огірок нарізаємо дрібними кубиками. Перемішуємо з соусом на основі майонезу і свіжого зеленого горошку та прикрашаємо зеленою цибулею.

  • Олів’є з рапанами

Відварені картоплю, моркву, курячі яйця нарізаємо дрібним кубиком, додаємо нарізані свіжий/солоний огірок та рапани. Перемішуємо з соусом на основі майонезу і свіжого зеленого горошку та прикрашаємо зеленою цибулею.

  • Олів’є з м’ясом мідій

Відварені картоплю, моркву, курячі яйця нарізаємо дрібним кубиком, додаємо нарізані свіжий/солоний огірок та рапани. Перемішуємо з соусом на основі майонезу і свіжого зеленого горошку та прикрашаємо зеленою цибулею.

  • Мімоза з лососем гарячого копчення

Відварені картоплю, моркву і яєчний білок натираємо на дрібній терці, а філе копченого лосося нарізаємо дрібними кубиками. Печериці обсмажуємо до готовності. Частину ріпчастої цибулі обсмажуємо, а іншу частину маринуємо. Збираємо салат шарами, які перемащуємо майонезом. Зверху посипаємо крихтою яєчного жовтка і зеленою цибулею.

  • Мімоза з печінкою тріски / минтая

Викладаємо шарами відварену картоплю, моркву і яйця, печінку тріски / минтая в копченому соусі, смажені печериці, мариновану червону цибулю і заправляємо майонезом. При подачі посипаємо січеним яєчним жовтком і зеленою цибулею.

  • Форшмак по-одеськи

Дрібно нарізаний оселедець Матіас з додаванням вершкового масла і тертого зеленого яблука.

  • Шуба з анчоусом слабої солі / лососем слабої солі

Європейский анчоус слабої солі або лосось слабої солі, відварену картоплю, моркву, буряк, мариновану червону цибулю викладаємо шарами і заправляємо майонезом. При подачі посипаємо зеленою цибулею.

  • Паштет з печінки тріски / минтая

Сир Філадельфія та печінка тріски або минтая перебиваємо в однорідну масу,. Додаємо лимонний фреш, спеції і вершкове масло.

  • Паштет з лосося гарячого копчення

Копчений лосось, тушковані моркву та цибулю, вершки, спеції перебиваємо у однорідну масу.

Фарширована риба

  • Лосось

Лосось очищаємо від луски та відділяємо шкіру. Готуємо фарш з філе лосося, додаємо цибулю, моркву, замочені у молоці булочки Бріош і вершкове масло. Шкіру начиняє фаршем та запікаємо.

  • Судак

Судак очищаємо від луски та відділяємо шкіру. Готуємо фарш з філе судака та курячого філе. Додаємо цибулю, моркву, замочений у молоці батон, вершки, спеції. Шкіру начиняє фаршем та запікаємо.

  • Щука

Щуку очищаємо від луски та відділяємо шкіру. Готуємо фарш з філе щуки та курячого філе. Додаємо цибулю, моркву, замочений у молоці батон, вершки, спеції. Шкіру начиняє фаршем та запікаємо.

Риба власного посолу, домашнього копчення і запікання

  • Філе норвезького лосося слабої солі
  • Філе оселедця Матіас слабої солі
  • Філе оселедця Матіас в лаймово-базиліковому маринаді

Філе оселедця Матіас власного посолу в маринаді на основі чилі, часнику, маринованого помідора і базиліку, оливкової олії з додаванням лаймового фрешу.

  • Анчоуси в лаймово-базиліковому маринаді

Анчоус європейський власного посолу в маринаді на основі чилі, часнику, маринованого помідора і базиліку, оливкової олії з додаванням лаймового фрешу.

  • Анчоуси в маринаді чилі з часником

Анчоус європейський власного посолу в маринаді на основі чилі, часнику, рослинної олії з додаванням кропу.

  • Лосось холодного / гарячого копчення 1-2 кг
  • Сібас гарячого копчення 200-300 г
  • Дорадо гарячого копчення 200-300 г
  • Лосось / морська форель запечена на сіні

Ікра

  • Лосося

Ікра лосося має ніжний вершковий смак. Найбільш поширений і найпопулярніший вид ікри.

  • Форелі

Ікра форелі досить дрібна, всього 2-3 мм в діаметрі. Ікринки форелі мають яскраво-оранжевий колір, досить щільну та пружну оболонку та приємний смак.

  • Нерки

Ікра нерки є трохи більшою, ніж ікра форелі (діаметр її ікринок 4 мм). Виділяється яскраво-червоним кольором, м’якою оболонкою і ноткою гіркуватості в післясмаку.

  • Горбуші

Популяція горбуші найбільша серед усіх представників сімейства лососевих. Її смакові якості вважаються універсальними і подобаються всім без винятку. Червона ікра горбуші досить велика (5 мм в діаметрі), має світло- помаранчевий колір і ніжну оболонку.

  • Кети

З давніх-давен ікру кети називали царською, бо її зовнішній вигляд ідеальний – яскраво-бурштиновий колір, ікринки ідеальної кулястої форми, значні розміри (6 мм в діаметрі). Смак червоної ікри кети вважається найбільш ніжним.

  • Кижуча

Ікра кижуча має маленькі ікринки (діаметр – до 4 мм). Смакові якості делікатесу нагадують відтінки смаку ікри нерки (з невеликою гіркуватістю, але так само присутня незначна кислинка). Ікра кижуча вважається найбільш рідкісною і безумовно найбільш корисною завдяки незамінним вітамінним складом.

  • Чавичі

Найбільша з усіх видів червоної ікри (діаметр 6-7 мм). Ікра королівського лосося (саме так називають чавичі) дуже ніжна на смак і оболонка у ікринок не така щільна як у кети.

  • Щуки (Україна)

Неперевершені янтарно-жовті ікринки і неповторний рибний смак. Для ікри щуки характерні невеликий діаметр ікринок (близько 3 мм) і легка крихкість.

  • Щука (Канада)
  • Осетрова

Осетер – одна з найбільших риб сімейства осетрових, яка досягає 2 метрів в довжину і до 200 кг ваги. Ікра імає витончений і вишуканий смак.

Також пропонуємо до вашого святкового столі:

  • устриці — з Франції, Ірландії, Нідерландів та України;
  • рибу та морепродукти — смажимо по-домашньому на пательні або на грилі, а морепродукти в улюблених поєднаннях в соусі на ваш смак. Ви можете придбати весь асортимент в охолодженому вигляді та приготувати вдома за своїм рецептом.
  • солодке — улюблений вафельний торт та тістечко “Картопля” як у дитинстві.

успішно додано до кошика

замовити
Ваш кошик

Ваш кошик пустий!

Сума замовлення: 0грн
повернутись до замовлення